Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.
Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.

epafi

Τίτλος τηλεοπτικής σειράς: Επαφή

Έτος: 2005

Τηλεοπτική Σειρά

Κανάλι: Mega

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 20 Σεπτεμβρίου 2005

Ημερομηνία προβολής τελευταίου επεισοδίου: 2006

Ημέρα προβολής: Τρίτη

Κύκλοι επεισοδίων: 1

Αριθμός επεισοδίων: 28

Διάρκεια επεισοδίου: 45′

Είδος: Κοινωνική

Παραγωγός: Δημήτρης Παπανδρέου , Διονύσης Παναγιωτάκης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπότσης

Σενάριο: Άννα Αδριανού , Γιάννης Μπότσης

Μουσική σύνθεση: Μάριος Στρόφαλης

Φωτογραφία: Νίκος Κανέλλος

Ηθοποιοί: Νίκος Σεργιανόπουλος (Παύλος) , Άννα Αδριανού (Έλλη) , Φαίη Ξυλά (Άννα) , Γιώργος Καραμίχος (Μάριος) , Κατερίνα Παπουτσάκη (Λίνα) , Φάνης Μουρατίδης (Αλέξης) , Ζωζώ Ζάρπα , Λουκία Πιστιόλα , Νίκος Αλεξίου (II) , Γεωργία Ζώη , Απόστολος Σοφιανός , Πάνος Κρανιδιώτης , Λευτέρης Λαμπράκης , Ευτυχία Γιακουμή , Έφη Μεταγγιτσινού , Πάρης Λύκος , Όλγα Πολίτη , Μάξιμος Χριστοδούλου , Δημήτρης Γιώτης

Περίληψη: Η σειρά αφηγείται τρεις παράλληλες ερωτικές ιστορίες που περιστρέφονται γύρω από το τηλεφωνικό κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης “Επαφή”. Άνθρωποι που ζητούν την επαφή και άνθρωποι που τη φοβούνται, συναντιούνται.

Η Έλλη (Άννα Αδριανού), ως ιδρυτής του κέντρου, έχει αφιερώσει εκεί τη ζωή της. Ύστερα από το θανατηφόρο ατύχημα του άντρα της θα δώσει την καρδιά του για μεταμόσχευση. Λήπτης είναι ο Παύλος (Νίκος Σεργιανόπουλος). Ένα χρόνο μετά ο Παύλος αποφασίζει να στείλει ένα ευχαριστήριο γράμμα στην άγνωστη κυρία που τού χάρισε τη ζωή. Η Έλλη θα διαβάσει το γράμμα σοκαρισμένη, καθώς ο γραφικός του χαρακτήρας μοιάζει με εκείνον του νεκρού άντρα της.

Η Άννα (Φαίη Ξυλά) εργάζεται και αυτή στην “Επαφή”. Μεγαλώνει μόνη της τον 8χρονο γιο της και έχει πικρή εμπειρία από τους άντρες που φοβούνται τη δέσμευση. Ένα βράδυ θα παραβεί τους κανονισμούς της “Επαφής” και θα σπεύσει στο σπίτι κάποιου που απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει. Από λάθος όμως βρίσκεται στο σπίτι του Αλέξη (Φάνη Μουρατίδη) ο οποίος είναι διαφημιστής, γυναικάς, αδέσμευτος και πολύ γοητευτικός.

Τέλος, ο Μάριος (Γιώργος Καραμίχος) είναι τηλεφωνητής στην “Επαφή” αλλά και μουσικός. Τον καλούν να παίξει στο πάρτυ ενός γάμου. Εκεί θα γνωρίσει τη Λίνα (Κατερίνα Παπουτσάκη) που δεν είναι άλλη από τη νύφη. Όταν η Λίνα καταλάβει ότι ο μέλλων σύζυγός της την απατά, θα τα αφήσει όλα πίσω της και θα φύγει με το Μάριο…

Πηγή: RetroDB.gr

Eπεισοδια

 01  02  03  04  05  06  07  08  09  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28