Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.
Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.

Τίτλος τηλεταινίας: Η γεύση της αγάπης

Έτος: 2018

Κανάλι: Alpha

Τηλεοπτική πρεμιέρα: 14 Φεβρουαρίου 2018

Διάρκεια: 73′

Είδος: Αισθηματική

Εταιρία παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγός: Στέλιος Κοτιώνης

Σκηνοθεσία: Άκης Πολύζος

Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά

Μουσική σύνθεση: Βαγγέλης Τούντας

Φωτογραφία: Χρήστος Καραμάνης

Ηθοποιοί: Φάνης Μουρατίδης (Άρης 2038) , Δημήτρης Κίτσος (Άρης 2018) , Μελισσάνθη Μάχουτ (Παυλίνα) , Φιόνα Γεωργιάδη (Elli) , Δημήτρης Γκουτζαμάνης (Θοδωρής) , Νίκη Βακάλη (Ισμήνη) , Νατάσα Εξηνταβελώνη (Ηρώ) , Έλενα ΧαρμπίλαΙ (Αλίκη) , Αλμπέρτο Φάις (Νίκος 2038) , Γιώργος Ζυγούρης (Νίκος 2018) , Samantha Morrison (Γαλλίδα) , Αντώνης Σανιάνος (φίλος Β’ 2018) , Γιάννης Γιαννούλης (II) (φίλος Β’ 2038) , Γιώργος Κοσκορέλλος (φίλος Γ’ 2018) , Δημήτρης Καλημέρης (φίλος Γ’ 2038)

Περίληψη: Έτος 2038. Ο Άρης, ένας μοναχικός 48άρης, ζει με ένα ρομπότ, την Elli, μια νεαρή όμορφη ύπαρξη που προβλέπει και εκπληρώνει κάθε του επιθυμία χωρίς να ζητά κανένα αντάλλαγμα. Η ELLi διαθέτει προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη και πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του Άρη στο Cloud, λειτουργώντας ως ο ιδανικός personal assistant. Όταν το λειτουργικό της σύστημα αναβαθμίζεται με Τεχνητά Συναισθήματα, νιώθοντας παραμελημένη, απαιτεί να μάθει “τι είναι η αγάπη”.

Ο Άρης την αποπαίρνει λέγοντάς της πως η αγάπη είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στον άνθρωπο, αλλά όταν αυτή του παρουσιάζει μια σοκολάτα Lacta από το πουθενά και του ζητά να της περιγράψει την γεύση της, μιας και η ίδια δεν μπορεί να φάει, ο Άρης ενδίδει και αρχίζει να της διηγείται μια ιστορία που ξεκινά 20 χρόνια πριν, στην Αθήνα του 2018…

play-button-icon-png-0.png

Πηγή: RetroDB.gr