Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.
Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.

Τίτλος κινηματογραφικής ταινίας: A blast a.k.a. Έκρηξη

Έτος: 2014

Πρεμιέρα: 27 Νοεμβρίου 2014

Διάρκεια: 83′

Είδος: Δραματική

Σκηνοθεσία: Σύλλας Τζουμέρκας

Σενάριο: Σύλλας Τζουμέρκας , Γιούλα Μπούνταλη

Μουσική σύνθεση: Drogatek

Ηθοποιοί: Αγγελική Παπούλια (Μαρία) , Βασίλης Δογάνης (Γιάννης) , Μαρία Φιλίνη (Γωγώ) , Θέμις Μπαζάκα (μητέρα) , Γιώργος Μπινιάρης (πατέρας) , Μάκης Παπαδημητρίου (Κώστας) , Ελένη Καραγιώργη (Νίκη) , Christoph Berlet (Joy) , Νικόλας Πιπεράς (Χρήστος) , Νίκος Φλέσσας (διευθυντής τράπεζας) , Ιωάννα Κολλιοπούλου (δημόσια υπάλληλος)

Πλοκή: Η Μαρία τρέχει στην Εθνική Οδό. Πίσω της, φωτιά και μια τσάντα γεμάτη λεφτά. Μπροστά της, ο ατέλειωτος δρόμος. Μόλις μια μέρα πριν, ήταν μια στοργική μητέρα, μια ερωτευμένη σύζυγος και μια υπεύθυνη κόρη. Τι μεσολάβησε και πλέον έχει επαναστατήσει; Η ηρωίδα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει και να σαρώσει στο πέρασμά της ό,τι αγάπησε στη ζωή της. Βίαιη, αλλά και ειλικρινής παλεύει γενναία, αν και μόνη της, προσπαθώντας να ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια της.

Με γυρίσματα σε Αθήνα, Αμβούργο και Πιερία, η ταινία είναι μία συμπαραγωγή Ελλάδας, Γερμανίας και Ολλανδίας, με την υποστήριξη του Ελληνικού και του Ολλανδικού Κέντρου Κινηματογράφου, των Κέντρων Κινηματογράφου Αμβούργου και Ρηνανίας-Βεστφαλίας και τη συμμετοχή του γαλλογερμανικού καναλιού ZDF/ARTE.

play-button-icon-png-0.png

Πηγή: RetroDB.gr