Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.
Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.

Kaiserasera1.JPG

Τίτλος τηλεοπτικής σειράς: Και… sera sera

Έτος: 2005

Τηλεοπτική Σειρά

Κανάλι: ΑΝΤ1

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 22 Σεπτεμβρίου 2005

Ημερομηνία προβολής τελευταίου επεισοδίου: 2006

Κύκλοι επεισοδίων: 1

Αριθμός επεισοδίων: 17

Διάρκεια επεισοδίου: 45′

Είδος: Κωμική

Εταιρία παραγωγής: TV Έψιλον

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βούρος

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα

Ηθοποιοί: Γιάννης Βούρος (Άγγελος Παπαδήμας) , Πέγκυ Σταθακοπούλου (Μαργαρίτα Παπαγεωργίου) , Γαλήνη Τσεβά (Αμαλία, αδερφή Μαργαρίτας) , Σοφία Ολυμπίου (Ρωξάνη, μητέρα Άγγελου) , Ειρήνη Κουμαριανού (Ωραιοζήλη, πεθερά Άγγελου) , Νίκος Γιάννακας (Φίλιππος Πετράτος) , Παρθένα Χοροζίδου (Παρθένα) , Κορίνα Δαμουλιάνου (Ναυσικά, κόρη Άγγελου) , Στέλλα Γιαμπουρά (Ρωξάνη, κόρη Άγγελου) , Αγγελική Σπηλιοπούλου (Θάλεια, κόρη Μαργαρίτας) , Παναγιώτης Εξαρχέας (Μηνάς, γιος Μαργαρίτας) , Κορνήλιος Μπαλόπητος(Στέφανος, γιος Άγγελου) , Χαρά Χαραλαμπίδου (συμμαθήτρια Ρωξάνης) , Εριάννα Στάθη (συμμαθήτρια Ρωξάνης) , Αναστασία Κούτσικου (Εύη) , Ερμόλαος Ματθαίου (Ερμόλαος) , Λένα Κώνστα (συμμαθήτρια Ρωξάνης) , Θανάσης Παγώνας (Αποστόλης Λευκάδιος) , Χρήστος Πάγκαλος (σερβιτόρος) , Θανάσης Κουρλαμπάς (Χάρης, καθηγητής Μουσικής) , Μαρίνα Ταβουλάρη (κα Καπετανάκη) , Λάκης Ξάνθης (Τιμολέων Παπαδούκας) , Γιούκι Κροντηρά (δικηγόρος) , Μιχάλης Αϊνατζόγλου (Μουράτ Τζελάλογλου) , Ευαγγελία Μουμούρη (Σούλα) ,Κωνσταντίνος Φερεντούρος (Κώστας) , Σάκης Δέρβος (Μάικ) , Αγγελική Δέλλα , Κώστας Χασουράκης (αστυνομικός) , Αγορίτσα Οικονόμου (νοσοκάμα) , Σίσσυ Φωτοπούλου(διοργανώτρια γάμων) , Βασίλης Ευδαίμων (Γιώργος Μυτιάς) , Τάσος Ιορδανίδης (Αντρέας)

Περίληψη: Ο Γιάννης Βούρος και η Πέγκυ Σταθακοπούλου, το ζευγάρι της σειράς “Ταύρος με Τοξότη”, ξανά μαζί σε μια ρομαντική κομεντί. Η μοίρα τους φέρνει κοντά και οι οικογένειες τους κάνουν τα πάντα για να τους χωρίσουν. Ο Άγγελος είναι χήρος με τρία παιδιά, την Ρωξάνη (Στέλλα Γιαμπουρά), τον Στέφανο (Κορνήλιος Μπαλόπητος) και την Ναυσικά (Κορίνα Δαμουλιάνου ). Ιδιοκτήτης delicatessen. Η μητέρα του Ρωξάνη (Σοφία Ολυμπίου) συγκατοικεί μαζί του και τον βοηθάει με την ανατροφή των παιδιών όπως και η πεθερά του Ωραιοζήλη (Ειρήνη Κουμαριανού). Η Μαργαρίτα βρίσκεται σε διάσταση εδώ και δύο χρόνια, χωρίς διαζύγιο ακόμη από τον πρώην. Έχει δυο παιδιά τον Μηνά (Παναγιώτης Εξαρχέας) και την Θάλεια (Αγγελική Σπηλιοπούλου). Έχει βιβλιοπωλείο μαζί με την αδελφή της Αμαλία (Γαλήνη Τσεβά).

Τα παιδιά του Άγγελου και της Μαργαρίτας πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο και έτσι κάποια μέρα βροχερή, σε ένα πάρτι, γνωρίζονται για πρώτη φορά. Ο έρωτας τους είναι κεραυνοβόλος. Έλα όμως που δεν είναι καθόλου εύκολο να ερωτευτείς όταν έχεις τόσους πολλούς μέσα στην καθημερινότητά σου: Τα παιδιά του, τα παιδιά της, οι μαμάδες, οι συγγενείς, οι φίλοι μοιάζουν να συνωμοτούν εναντίον αυτής της σχέσης! Πολλές φορές θα χωρίσουν και πολλές φορές θα καταλάβουν ότι δεν μπορούν να είναι χώρια. Στην προσπάθειά τους να είναι μαζί θα καταλάβουν τα δικά τους όρια και τα όρια των παιδιών τους που συνήθως είναι ακαθόριστα. Θα υπερισχύσουν στο τέλος οι καλές προθέσεις και ο έρωτας;

Πηγή: RetroDB.gr

Eπεισοδια

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17

Ολα τα επεισοδια