Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.
Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.

Τίτλος κινηματογραφικής ταινίας: Με χωρίς γυναίκες

Έτος: 2014

Πρεμιέρα: 13 Φεβρουαρίου 2014

Διάρκεια: 91′

Είδος: Κωμωδία

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Σεϊτανίδης

Σενάριο: Βαγγέλης Σεϊτανίδης

Μουσική σύνθεση: Μιχάλης Εμπέογλου

Ηθοποιοί: Δημήτρης Ήμελλος (Ρίκος) , Θοδωρής Αθερίδης (Κουστώ) , Σμαράγδα Καρύδη (Νάντια) , Σοφία Σεϊρλή , Ντίνος Καρύδης (Ποντικός) , Στεφανή Καπετανίδη (αρχιτέκτονας) , Νατάσα Μαρματάκη (Αλέκα) , Γιάννης Στάνκογλου , Ιωάννης Παπαζήσης , Ναταλί Παυλώφ (φίλη Κουστώ) , Χριστίνα Μητροπούλου (κωφάλαλη φοιτήτρια) , Βαλεντίνα Φυλακτού (τεχνολόγος τροφίμων) , Ειρήνη Χρηστίδη (coach σεμιναρίου) , Έλενα Μιρτσόφσκα (καλογρια “τάμα”) , Βίκυ Χατζοπούλου (καλόγρια στην πύλη) , Ρίτα Λυτού (νεαρή καλόγρια)

Πλοκή: Δυο 45άρηδες, σε ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, αναζητούν την σούπερ-γκόμενα του Λυκείου τους. Ο ξεπεσμένος μεγαλοαστός με το παρατσούκλι Κουστώ (γιατί ήθελε να γίνει ωκεανολόγος), χώρισε πρόσφατα και η οικογενειακή του επιχείρηση έκλεισε λόγω της κρίσης. Έτσι καταφεύγει στο σπίτι του Ρίκου, παιδικού του φίλου και κουμπάρου του, αφού ο Κουστώ έχει βαφτίσει το παιδί του. Ο Ρίκος, χαρακτηριστικός τύπος νεοέλληνα, λίγο λαμόγιο, πολλά κόμπλεξ, έξω καρδιά, με το καλαμπούρι του και την ακατάσχετη μπουρδολογία του, έχει τη γυναίκα του “κορώνα” στο κεφάλι του, αλλά το κέρατο, κέρατο.

Αυτοί οι δυο διαφορετικοί τύποι, ξεκινούν, με το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο του Ρίκου για την Ηλεία, ψάχνοντας τη Νάντια, την σούπερ-γκόμενα, που μάλλον έχει κλειστεί σε μοναστήρι. Η Νάντια είναι το απωθημένο του “Κουστώ” και αυτός ψάχνει απεγνωσμένα να την βρεί. Μόνο που η Νάντια όχι μόνο δεν έγινε καλόγρια, αλλά είναι “βασίλισσα” του υπόκοσμου με παράνομα στοιχήματα, κυκλώματα παιδεραστίας και με καλυμένο το ένα μάτι σαν πειρατίνα…

play-button-icon-png-0.png

Πηγή: RetroDB.gr