Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.
Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.

mimadastimargarita

Τίτλος τηλεοπτικής σειράς: Μη μαδάς τη Μαργαρίτα

Έτος: 1999

Τηλεοπτική Σειρά

Κανάλι: Alpha

Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 4 Οκτωβρίου 1999

Ημερομηνία προβολής τελευταίου επεισοδίου: 2000

Ημέρα προβολής: Δευτέρα

Κύκλοι επεισοδίων: 1

Αριθμός επεισοδίων: 16

Διάρκεια επεισοδίου: 45′

Είδος: Κωμική

Εταιρία παραγωγής: Γιώργος Καραγιάννης & Σια

Σκηνοθεσία: Πάνος Κούτρας

Σενάριο: Φιλιώ Τριανταφυλλίδου-Ευσταθοπούλου

Ηθοποιοί: Βλαδίμηρος Κυριακίδης (Ανδρέας Καλατζιανός) , Βάνα Πεφάνη (Μαργαρίτα) , Γιάννης Μιχαλόπουλος (υπουργός προεδρίας Ιωσήφ Χονδρογεωργόπουλος) , Έφη Μουρίκη (Ελίνα) , Μαίρη Νάνου (Μάνια, γυναίκα υπουργού) , Αλέξανδρος Κολιόπουλος (Φάνης Παλαιοχωρινός) , Κώστας Ευριπιώτης (Θόδωρος) , Κώστας Φλωκατούλας (Σταύρος) , Μαρίνα Καλαφάτη(Εύη) , Χάρης Γρηγορόπουλος (Καλογερόπουλος, αστυνομικός) , Δέσποινα Τσολάκη (Μαρία Παπαδοπούλου) , Σωτήρης Τζιμόπουλος (Δημητρακόπουλος, αστυνομικός) , Μάνος Τσότρας(Μόδης Σταματογρηγορόπουλος, κλητήρας) , Τάσος Παπαναστασίου (Πετρόπουλος, ενωματάρχης) , Εύα Μαϊστρέλη (Πόπη) , Μιχάλης Ταμπούκας (αστυνομικός, 5ο επ./νοσοκόμος ψυχιατρείου, 10ο επ.) , Γιάννης Στεφόπουλος (Κλεόβουλος, υποψήφιος αεροσυνοδός) , Ηλίας Γιαννάκης (Χάρης, υποψήφιος αεροσυνοδός) , Χίλντα Ηλιοπούλου (Λένα, γραμματέας υπουργού) , Μαρία Σιώμου (Τόνια Τσουρουφή) , Αθηνόδωρος Προύσαλης (Κώστας, πατέρας Μαργαρίτας) , Μαρία Κωνσταντάρου (Χρύσα, μητέρα Μαργαρίτας) , Βασίλης Τσάγκλος(ασθενής ψυχιατρείου) , Γιώργος Παρμαξιζόγλου (νοσοκόμος ψυχιατρείου) , Ντόρα Σιμοπούλου (καθαρίστρια Αντρέα) , Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος (Γρηγόρης, καμεραμάν, 9ο επ.) , Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος (ασθενής ψυχιατρείου, 11ο επ.) , Στάθης Νικολαϊδης (Γιάννης Γυφτογιάννης, δικηγόρος) , Νίκος Τσάκωνας (Αντώνης, σωφέρ) , Λευτέρης Πανταζής(τραγούδι, 12ο επ.)

Περίληψη: Ροκ ερωτική κωμωδία με πρωταγωνίστρια τη Μαργαρίτα, ένα κορίτσι των Εξαρχείων, προκλητικό και ασυμβίβαστο, που μπαίνει σαν σίφουνας στη ζωή του Ανδρέα, ενός νεαρού τεχνοκράτη και γαμπρό του Υπουργού Προεδρίας και την σαρώνει κυριολεκτικά. Ο Ανδρέας Καλατζιανός αν και έχει δώσει πολλούς και νικηφόρους αγώνες στο παρελθόν, στο πρόσωπο της Μαργαρίτας συναντά ένα δύσκολο αντίπαλο και το χειρότερο, μεθόδους ερωτικής κατάκτησης που τον αφήνουν έκπληκτο. Δεδομένου ότι προέρχεται από πλούσια μεγαλοαστική οικογένεια έχει συναντήσει μόνο κοπέλες της δικής του τάξης, “ροζ ατσαλάκωτες αστές”, που παίζουν το παιχνίδι του έρωτα σαν να ήταν τένις. Η Μαργαρίτα όμως μετέρχεται πιο πρωτόγονες μεθόδους, βλέπει τον έρωτα αλλιώς, πιο μπρουτάλ, πιο μάχη στήθος με στήθος…

Το αίνιγμα Μαργαρίτα θα απασχολήσει τον Ανδρέα κατά την διάρκεια των επεισοδίων. Στην προσπάθεια του να το λύσει, θα μπερδέψει τα πράγματα ακόμη περισσότερο και ενώ το πρόβλημα ξεκινά σαν μια απλή πρόσθεση, κάποια στιγμή μετατρέπεται σε περίπλοκη εξίσωση με 6 αγνώστους: τη Μαργαρίτα, τον Ανδρέα, τον εραστή της, την γυναίκα του, τον Υπουργό και την ελληνική κοινωνία.

Όλα ξεκινούν ένα βράδυ όταν ο Ανδρέας στην προσπάθειά του να προλάβει ένα πάρτι, για την επέτειο των γάμων του, που έχει οργανώσει η γυναίκα του Ελίνα, βρίσκει την Μαργαρίτα κάτω από τις ρόδες του, η οποία σε κρίση ερωτικής απογοήτευσης, ζαλισμένη περνά κατά λάθος με κόκκινο! Αν και η Μαργαρίτα έχει απλώς λιποθυμήσει από το φόβο της ο Ανδρέας φοβούμενος το σκάνδαλο την παίρνει στο σπίτι του για να την περιθάλψει.

Η συνέχεια της ιστορίας όπως περιγράφεται στους τίτλους τέλους:

“Ο υπουργός παρέμεινε υπουργός για πολλές ακόμα 4ετίες. Χώρισε τη Μάνια και παντρεύτηκε την Λένα, η οποία μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς έγινε κυρία υπουργού. Η Μάνια γνωρίζοντας νέους και ωραίους, αποφάσισε επιτέλους να χαρεί τη ζωή της. Ο Φάνης έγινε μεγαλογιατρός στην κλινική που του άνοιξε η Μάνια. Ο Θόδωρος έμεινε μια ζωή παντρεμένος με την Εύη. Στο τέλος δεν είχε πρόβλημα με το πάχος της γιατί έγινε εξίσου χοντρός. Ο Μόδης έγινε πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, παντρεύτηκε μια κοπέλα από τον τόπο του και έκανε πολλά παιδιά. Η Πόπη παράτησε το δισκάδικο και άρχισε να ταξιδεύει στον κόσμο. Η Ελίνα δεν πρόλαβε να χωρίσει τον Ανδρέα γιατί το έσκασε με τον γυμναστή της…

Πηγή: RetroDB.gr

Eπεισοδια

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16

Ολα τα επεισοδια