Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.
Αναζήτηση
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
Filter by Blog Categories
Σειρές
Αισθηματικές
Αστυνομικές
Βιογραφίες
Δραματικές
Δράσης‎
Ερωτικές
Θρίλερ
Ιστορικές
Καλτ
Κοινωνικές
Κωμωδίες
Μιούζικαλ
Μυστηρίου‎
Περιπέτειες
Πολεμικές
Σατιρική
Τρόμου
Φαντασίας
Ταινίες
Αισθηματικές
Αστυνομικές
Βιογραφιές
Δραματικές
Δράσης‎
Ερωτικές
Θρίλερ
Ιστορικές
Καλτ
Κοινωνικές
Κωμωδίες
Μιούζικαλ
Μυστηρίου‎
Περιπέτειες
Πολεμικές
Σατιρική
Τρόμου
Φαντασίας

Η Νατάσα Γερασιμίδου γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου του 1952 στη Θεσσαλονίκη και απεβίωσε το 2002.
Ήταν ηθοποιός που έγινε κυρίως γνωστή την εποχή της βιντεοκασέτας τη δεκαετία του 1980.
Ήταν η αδερφή της Ελένης Γερασιμίδου.
Εκτός απο καταπληκτική ηθοποιός ήταν και πολύ καλή τραγουδίστρια, αλλά και σπουδαία ζωγράφος και γλύπτης.
Το χαρακτηριστικό της ήταν το πυκνό μαλλί «αφάνα» και η «βλάχικη» προφορά της.
Το 2002 η Νατάσα απεβίωσε, καθώς υπέστη πνευμονικό οίδημα απο την πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Φιλμογραφία

1980
Βέγγος, ο τρελλός καμικάζι
1983
Άγριες πλάκες στα θρανία
1984
Μπορούμε και κάτω απ’ τα θρανία
1985
Ο Δυναστείας
Οι Πόντιοι
Η γυναικάρα απ’ το Κιλκίς
1986
Ταξί… αγάπη μου
Ο Τούτσος
Το φρικιό
1987
Ο Βαμβαπούλος και η γκολάρα του
Οι ατσίδες με τα ροζ
Η δράκαινα
Η Γκόλφω ζει
Η μπάτσα αρχιφύλαξ Νατάσα
Όσα παίρνει ο άνεργος
Η ψωνάρα
1988
Πόσα θες… να μας τρελάνης
Η Μερεντούλα από το Κιλκίς
1989
Καμαριέρα χωρίς καριέρα