Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.
Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.

Η Νατάσα Γερασιμίδου γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου του 1952 στη Θεσσαλονίκη και απεβίωσε το 2002.
Ήταν ηθοποιός που έγινε κυρίως γνωστή την εποχή της βιντεοκασέτας τη δεκαετία του 1980.
Ήταν η αδερφή της Ελένης Γερασιμίδου.
Εκτός απο καταπληκτική ηθοποιός ήταν και πολύ καλή τραγουδίστρια, αλλά και σπουδαία ζωγράφος και γλύπτης.
Το χαρακτηριστικό της ήταν το πυκνό μαλλί “αφάνα” και η “βλάχικη” προφορά της.
Το 2002 η Νατάσα απεβίωσε, καθώς υπέστη πνευμονικό οίδημα απο την πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Φιλμογραφία

1980
Βέγγος, ο τρελλός καμικάζι
1983
Άγριες πλάκες στα θρανία
1984
Μπορούμε και κάτω απ’ τα θρανία
1985
Ο Δυναστείας
Οι Πόντιοι
Η γυναικάρα απ’ το Κιλκίς
1986
Ταξί… αγάπη μου
Ο Τούτσος
Το φρικιό
1987
Ο Βαμβαπούλος και η γκολάρα του
Οι ατσίδες με τα ροζ
Η δράκαινα
Η Γκόλφω ζει
Η μπάτσα αρχιφύλαξ Νατάσα
Όσα παίρνει ο άνεργος
Η ψωνάρα
1988
Πόσα θες… να μας τρελάνης
Η Μερεντούλα από το Κιλκίς
1989
Καμαριέρα χωρίς καριέρα